vragen en Antwoorden over Levering en Betaling

Kan ik veilig winkelen en betalen?

Zina-Cosmetics.nl maakt gebruik van een Extended Validated SSL certificaat met een 2GB encryptie methode. Op elke pagina waar wij persoonlijke gegevens van uw vragen is de website beveiligd. U kunt dit zien door het slotje wat op het adresbalk verschijnt. Tevens ziet u https staan voor onze URL. U kunt dus met een gerust hart bij ons winkelen.

Daarnaast zijn alle aankopen via PayPal meteen verzekerd. U loopt dus ook geen enkele risico met betalen.

Is u vraag nog niet beantwoord? Neem contact met ons op.

Op welke manieren kan ik allemaal betalen?

U kunt op onze website betalen met Ideal Internetbankieren, Eenmalige Machtiging en PayPal. Tevens kunt u kiezen voor de achteraf betaalmethode Rembours. Hierbij betaald u het bedrag contant aan de postbode bij de levering van het product.

Als u met uw creditcard wenst te betalen dan kan dat via PayPal. U kunt bij PayPal een account aanmaken waarmee u, via uw email adres en een wachtwoord, creditcard betalingen kunt verrichten. PayPal accepteerd verschillende creditcards waaronder MasterCard, Visa en American Express. Alle aankopen via PayPal zijn ook meteen verzekerd. U loopt dus geen enkele risico met betalen.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij maken gebruik van het vertrouwde netwerk van PostNL voor het verzenden van uw order. Bij al onze voorraad producten geld dat als u voor 18:00 uur een bestelling plaatst, deze de volgende werkdag (of op zaterdag) aan uw geleverd wordt.

Mocht u onverhoopt niet thuis zijn, dan komt de postbode de volgende werkdag langs om het pakket nogmaals aan te bieden. Als u weer niet aanwezig bent, dan laat de postbode een afhaalbericht achter. U kunt in dat geval het pakketje afhalen bij uw dichtsbijzijnde postkantoor.

 

vragen en Antwoorden over Arganolie

Wat is Arganolie?

Arganolie is een olie die uit de noten die aan de arganboom groeien wordt geperst. Arganolie is een van de rijkste natuurlijke bron van vitamine E. Daarnaast is het ook rijk aan essentiële vetzuren en krachtige antioxidanten.

Arganolie wordt als een dagelijkse schoonheidsbehandeling gebruikt om

  • rimpels te verminderen,
  • alle huidtypen te verzorgen en te hydrateren,
  • beschadigde nagels en nagelriemen te verzorgen en
  • beschadigd, dof en droog haar en hoofdhuid te verzorgen.

Arganolie werkt ook verzachtend bij ontstekingen, voorkomt littekens en is uiterst geschikt om een groot aantal huidaandoeningen zoals acne, eczeem en psoriasis te behandelen.