Vanaf nu kan iedereen een natural beauty zijn

Vanaf nu kan iedereen een natural beauty zijn

Amsterdam, 20 juli – Ben je op zoek naar een natuurlijke manier van huidverzorging? Dan ben je bij Zina Cosmetics aan het juiste adres. Bij Zina Cosmetics gebruiken ze alleen pure, zuivere en natuurlijke ingrediënten. De producten bevatten geen chemicaliën, synthetische kleur- en geurstoffen, conserveringsmiddelen, parfums, talk of andere irriterende stoffen.

Minerale verzorgingsproducten zijn gemaakt van pure natuurlijke mineralen waardoor deze producten lang houdbaar zijn. De producten zijn zeer geschikt voor de gevoelige huid en de huid met acné, rosacea, couperose etc. De natuurlijke producten geven je huid een natuurlijke UV-bescherming en omdat de producten geen chemische ingrediënten bevatten blijft je huid optimaal gehydrateerd en voelt het zacht, schoon en licht aan.

Met Zina Cosmetics is het eenvoudig om je eigen spa of hammam thuis te hebben. De producten op basis van klei, argan- en cactusvijgolie bieden de beste bescherming voor je huid. Een echte aanrader is bijvoorbeeld het ghassoul masker. Klei is een ferme ontgifter en is tegelijkertijd een natuurlijk verzorgingsproduct. Een masker gemaakt van klei reinigt je huid en bevordert de bloedsomloop, daarnaast ontspant het je ook nog eens en helpt het om de dode huidcellen te elimineren. De poriën worden diep gereinigd en de mineralen in het ghassoul masker binden het vocht in de hoornlaag van de huid waardoor de huid gladder zal aanvoelen. De huid zal elastisch worden en minder snel uitdrogen.

Zina Cosmetics is een merk dat de natuurlijke schoonheid versterkt door alleen de beste, de zuiverste en de meest natuurlijke ingrediënten te gebruiken, zodat je precies weet wat je aanbrengt op je huid. In tegenstelling tot merken van andere huidverzorgingsproducten zijn ze bij Zina Cosmetics voortdurend bezig om ervoor te zorgen dat de producten nog zuiverder worden. De producten van dit merk bevatten niets kunstmatigs op het gebied van verbeteraars en conserveringsmiddelen zoals je kunt zien als je de ingrediëntenlijst bekijkt.

Bij Zina Cosmetics is definitie van schoonheid terug naar de oorsprong, naar de natuurlijkheid ervan! Hierdoor kunnen klanten in Nederland en België de natuurlijke schoonheid ervaren die ze verdienen! Door deze waarden en overtuigingen te associëren met schoonheid, zijn de huidverzorgingsproducten van Zina volledig natuurlijk en geen van de producten worden getest op dieren, omdat zij geloven in natuurlijke schoonheid zonder dierenleed. Zina werkt met leveranciers uit Marokko, die samen met lokale toezichthouders controle houden op het gehele productieproces.

Verwen jezelf eens met de producten van Zina of verras iemand anders met een fantastisch natuurlijk geschenkenpakket!